Istruzioni per l'uso AEG-ELECTROLUX EHS7405K

Lastmanuals offre un servizio di condivisione, archiviazione e ricerca di manuali collegati all'uso di hardware e software: la guida per l'uso, il manuale, la guida rapida, le schede tecniche… NON DIMENTICATE: SEMPRE DI LEGGERE IL MANUALE PRIMA DI ACQUISTARE!

Link sponsorizzati

Se questo documento corrisponde alla guida per l'uso, alle istruzioni o al manuale, alle schede tecniche o agli schemi che stai cercando, scaricalo ora. Lastmanuals offre un facile e veloce accesso al manuale per l'uso AEG-ELECTROLUX EHS7405K Speriamo che questo AEG-ELECTROLUX EHS7405K manuale sarà utile a voi.

Lastmanuals aiuta a scaricare la guida per l'uso AEG-ELECTROLUX EHS7405K.


AEG-ELECTROLUX EHS7405K : Scarica il manuale per l'uso completa (1360 Ko)

Puoi anche scaricare i seguenti manuali collegati a questo prodotto:

   AEG-ELECTROLUX EHS7405K (2079 ko)

Estratto del manuale: manuale d'uso AEG-ELECTROLUX EHS7405K

Istruzioni dettagliate per l'uso sono nel manuale

[. . . ] kezelési útmutató HU Elektronikus gázfõzõlap EHS 7405 2 Üdvözöljük az Electrolux világában Köszönjük, hogy ezt a kiváló minség terméket választotta az Electroluxtól, mely reményeink szerint sok örömet okoz majd Önnek. Az Electrolux célja, hogy minségi termékek széles választékát kínálja, amely kényelmesebbé teszi az Ön életét. Az útmutató borítóján néhány példát is talál erre. Kérjük, szánjon rá néhány percet, és tanulmányozza át ezt az útmutatót, hogy élvezhesse az új készülék elnyeit. [. . . ] A csökkentõ szabályzó megérintésével a fõzési idõt nullára állíthatja. Egyszerre CSAK egy égõ kikapcsolását programozhatja be. A fõzési idõt az égõ begyújtása után is beállíthatja. Megteheti például, hogy felforral egy fazék vizet, majd beleteszi a zöldségeket, vagy a tésztát, és beprogramozza a fõzéshez szükséges idõtartamot. A maradékhõ visszajelzõ a fõzõlap kikapcsolása után is égve marad, amíg az égõ és az edénytartó le nem hûlt. 18 A konyhai óra funkció beállítása Ha egyik égõ sem üzemel, az idõzítõt egyszerû konyhai óraként használhatja. Az idõzítõ konyhai óraként való mûködéséhez a fõzõlapot be kell kapcsolni. 3 másodpercig tartó megérintésével kapcsolja be a fõzõlapot. Az idõzítõ szabályzót megérintve kapcsolja be az idõzítõt. 3. A növelõ vagy csökkentõ szabályzóval állítsa be a kívánt idõtartamot (maximális idõtartam: 99 perc). Az idõzítõ az idõtartam beállítását követõen néhány másodperc múlva megkezdi a visszaszámlálást. Az utolsó tíz másodpercben sípoló hanggal jelzi, hogy a beállított idõtartam a végéhez közelít. A beprogramozott idõ leteltekor hangjelzés hallható. A hangjelzés leállításához érintse meg az idõzítõ szabályzót . Az idõbeállítás módosítása: 1. A konyhai óra beállítását bármikor módosíthatja a növelõ vagy csökkentõ szabályzóval. Az óra nullára állításához érintse meg a csökkentõ szabályzót . 19 Biztonsági és energiatakarékossági tanácsok A fõzõlap helyes használata érdekében Az égõ maximális hatásfokának biztosítása és a kisebb gázfogyasztás érdekében csak lapos fenekû, és az éppen használt égõ méretének megfelelõ edényeket és serpenyõket használjon (lásd a táblázatot). Ha az ajánlott méretnél kisebb fõzõedényt használ, a láng túlterjed az edény alján, és túlhevíti az edény fülét. Az edényeket soha nem szabad a szabályozási zónákra helyezni. Mielõtt az edényt az égõrõl levenné, a lángot mindig vegye lejjebb, vagy kapcsolja le. Ha forró olajban vagy zsírban süt ételeket, legyen körültekintõ, mivel a túlhevült és kifröccsent zsiradék könnyen meggyullad. A gázégõt könnyebb begyújtani a fõzõedény felhelyezése elõtt. [. . . ] A konyhabútor mögötti tér ("b") csatlakozások céljára hasznosítható. ábra Beépítés sütõt tartalmazó elembe A fõzõlap és a sütõ számára a 6. ábrán jelzett méretû mélyedéseket kell kialakítani, amelyeken a folyamatos légáramlás biztosítása érdekében hézagokat kell hagyni. A túlhevülés elkerülésére két lehetséges megoldást mutatunk be a 7. [. . . ]

DISCLAIMER PER SCARICARE LA GUIDA PER L'USO DI AEG-ELECTROLUX EHS7405K

Lastmanuals offre un servizio di condivisione, archiviazione e ricerca di manuali collegati all'uso di hardware e software: la guida per l'uso, il manuale, la guida rapida, le schede tecniche…
Lastmanuals non può in alcun modo essere ritenuta responsabile se il documento che state cercando non è disponibile, incompleto, in una lingua differente dalla vostra, o se il modello o la lingua non corrispondono alla descrizione. Lastmanuals, per esempio, non offre un servizio di traduzione.

Clicca su "Scarica il Manuale d'uso" alla fine del Contratto se ne accetti i termini: il download del manuale AEG-ELECTROLUX EHS7405K inizierà automaticamente.

Cerca un manuale d'uso

 

Copyright © 2015 - LastManuals - Tutti i diritti riservati.
Marchi di fabbrica e i marchi depositati sono di proprietà dei rispettivi detentori.

flag